Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (2-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 25 januari 2018 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Barcelona het donderdag 25 januari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Espanyol is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Suarez, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Espanyol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
9' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van A. Vidal FC Barcelona 1-0
19' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Hermoso Espanyol
25' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 2-0
27' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
38' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
46' Wissel Espanyol Wissel L. Baptistao voor S. Darder Espanyol
60' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor E. Granero Espanyol
63' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor A. Vidal FC Barcelona
65' Wissel Espanyol Wissel S. Garcia voor E. Granero Espanyol
68' Wissel FC Barcelona Wissel Coutinho voor A. Iniesta FC Barcelona
72' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor S. Garcia Espanyol
77' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Naldo Espanyol
82' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Paulinho FC Barcelona
86' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor V. Sanchez Espanyol
93' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor I. Rakitic FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Espanyol
Opstellingen Barcelona - Espanyol
De opstellingen van Barcelona en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barcelona - Espanyol

Barcelona en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 17 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.