Nabeschouwing Barcelona - Real Murcia (5-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Barcelona het woensdag 29 november 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Murcia (5-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Real Murcia is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Paco, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Pique op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee A. Vidal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Suarez. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Barcelona. Deze werd gescoord door A. Jose in de 79e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Real Murcia 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Paco met assist van A. Vidal FC Barcelona 1-0
56' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt G. Pique met assist van A. Vidal FC Barcelona 2-0
58' Wissel FC Barcelona Wissel D. Costas voor G. Pique FC Barcelona
60' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Vidal met assist van N. Semedo FC Barcelona 3-0
62' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor O. Busquets FC Barcelona
63' Wissel FC Barcelona Wissel A. Jose voor N. Semedo FC Barcelona
64' Wissel Real Murcia Wissel A. Ortiz voor D. Mateos Real Murcia
69' Wissel Real Murcia Wissel S. Jara voor D. Sanchez Real Murcia
74' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt D. Suarez met assist van S. Roberto FC Barcelona 4-0
79' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Jose met assist van D. Suarez FC Barcelona 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Murcia
Opstellingen Barcelona - Real Murcia
De opstellingen van Barcelona en Real Murcia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barcelona - Real Murcia

Barcelona en Real Murcia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Murcia in de Copa Del Rey vond plaats op 24 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Murcia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.