Nabeschouwing Cádiz - Almería (1-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 5 september 2017 - 18:45 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Cádiz het dinsdag 5 september 2017 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Almería (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Cádiz en Almería is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Barral, waarmee Cádiz met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cádiz dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cádiz.

LIVE Cádiz - Almería 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Barral Cádiz 1-0
23' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor D. Barral Cádiz
46' Wissel Almería Wissel A. Trujillo voor J. Moreno Almería
55' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Correa Cádiz
56' Wissel Cádiz Wissel Carrillo voor D. Romera Cádiz
58' Gele kaart Almería Gele kaart voor T. Costa Almería
59' Wissel Almería Wissel A. V. Nauzet voor L. Liangming Almería
65' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor A. Garcia Cádiz
74' Wissel Almería Wissel R. Alcaraz voor P. Caballero Almería
75' Wissel Cádiz Wissel Nico voor M. Traore Cádiz
79' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Kecojevic Cádiz