Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (1-4) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 26 oktober 2017 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 26 oktober 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo La Coruña en Las Palmas is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. C. Momo, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. Las Palmas vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. C. Momo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut kreeg Juanfran van Deportivo La Coruña voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Deportivo La Coruña de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 59e minuut was het Deportivo La Coruña dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Perez. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Las Palmas vergroot nadat J. Calleri de 1-3 wist te scoren. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Calleri die namens Las Palmas het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Las Palmas.

LIVE Deportivo La Coruña - Las Palmas 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Viera Las Palmas
8' Doelpunt Las Palmas Doelpunt F. C. Momo met assist van V. Gomez Las Palmas 0-1
9' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor E. Exposito Deportivo La Coruña
16' Doelpunt Las Palmas Doelpunt F. C. Momo Las Palmas 0-2
24' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juanfran Deportivo La Coruña
24' Tweede gele kaart Deportivo La Coruña Tweede gele kaart voor Juanfran Deportivo La Coruña
33' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor T. Placeres Las Palmas
39' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Guilherme Deportivo La Coruña
49' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor D. Simon Las Palmas
57' Wissel Deportivo La Coruña Wissel G. Valentin voor B. Gama Deportivo La Coruña
59' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt L. Perez met assist van Z. Bakkali Deportivo La Coruña 1-2
71' Wissel Las Palmas Wissel S. Samper voor J. Castellano Las Palmas
72' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Andone voor L. Perez Deportivo La Coruña
72' Wissel Deportivo La Coruña Wissel P. Mosquera voor Guilherme Deportivo La Coruña
75' Wissel Las Palmas Wissel J. Calleri voor T. Placeres Las Palmas
81' Doelpunt Las Palmas Doelpunt J. Calleri met assist van J. Viera Las Palmas 1-3
82' Wissel Las Palmas Wissel Hernan voor V. Gomez Las Palmas
90' Doelpunt Las Palmas Doelpunt J. Calleri met assist van Hernan Las Palmas 1-4