Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (1-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Eibar het woensdag 25 oktober 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Celta de Vigo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Celta de Vigo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Cabral. SD Eibar kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Enrich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette J. Guidetti zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Celta de Vigo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Celta de Vigo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Eibar - Celta de Vigo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
4' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt G. Cabral Celta de Vigo 0-1
15' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor D. Lomban SD Eibar
17' Doelpunt SD Eibar Doelpunt S. Enrich SD Eibar 1-1
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor I. Sarriegi SD Eibar
44' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Guidetti Celta de Vigo 1-2
64' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Wass voor Jozabed Celta de Vigo
64' Wissel SD Eibar Wissel A. Arbilla voor A. Galvez SD Eibar
73' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernandez voor B. Mendez Celta de Vigo