Nabeschouwing Elche - Atlético Madrid (1-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Elche het woensdag 25 oktober 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Atlético Madrid (1-1)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Elche en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Thomas, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Lolo in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Elche weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Elche - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Thomas met assist van J. Gimenez Atlético Madrid 0-1
52' Penalty Elche Penalty Lolo Elche 1-1
54' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
56' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Benito Elche
57' Wissel Elche Wissel Benja voor Lolo Elche
59' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Moya voor K. Bare Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Niguez voor Thomas Atlético Madrid
67' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Golobart Elche
69' Wissel Elche Wissel Samba voor M. Sanchez Elche
75' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Niguez Atlético Madrid
76' Wissel Elche Wissel Tekio voor J. Flores Elche