Nabeschouwing Espanyol - Barcelona (1-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 17 januari 2018 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Espanyol het woensdag 17 januari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Barcelona (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Espanyol en Barcelona is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. FC Barcelona kreeg in de 61e minuut een strafschop toegekend, die door L. Messi werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 88 minuten was het O. Melendo die Espanyol op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Espanyol de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Espanyol - Barcelona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Caricol Espanyol
46' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor C. Alena FC Barcelona
46' Wissel Espanyol Wissel L. Baptistao voor S. Darder Espanyol
54' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor Paulinho FC Barcelona
55' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. FC Barcelona
58' Wissel Espanyol Wissel D. Vila voor A. Caricol Espanyol
59' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suarez voor C. Alena FC Barcelona
61' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Moreno Espanyol
61' Penalty gemist FC Barcelona Penalty gemist L. Messi FC Barcelona
75' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor J. Fuego Espanyol
78' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor D. Suarez FC Barcelona
82' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitic FC Barcelona
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor T. Vermaelen FC Barcelona
86' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Sanchez Espanyol
88' Doelpunt Espanyol Doelpunt O. Melendo met assist van M. Navarro Espanyol 1-0
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Barcelona
Opstellingen Espanyol - Barcelona
De opstellingen van Espanyol en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Espanyol - Barcelona

Espanyol en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 13 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.