Nabeschouwing Espanyol - Tenerife (3-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 30 november 2017 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Espanyol het donderdag 30 november 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Tenerife (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Espanyol en Tenerife is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Acosta, waarmee Tenerife met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Moreno in de 36e minuut zorgde er even later voor dat Espanyol weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 57e minuut zette E. Granero zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Espanyol de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Espanyol vergroot nadat S. Garcia de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Tenerife dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Juan Carlos de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Espanyol.

LIVE Espanyol - Tenerife 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tenerife Doelpunt B. Acosta Tenerife 0-1
35' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Jorge Tenerife
36' Penalty Espanyol Penalty G. Moreno Espanyol 1-1
36' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Moreno Espanyol
38' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor R. Camara Tenerife
40' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
42' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor B. Acosta Tenerife
46' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor A. Jimenez Tenerife
55' Wissel Espanyol Wissel S. Garcia voor A. Vazquez Espanyol
55' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor P. Diop Espanyol
57' Doelpunt Espanyol Doelpunt E. Granero Espanyol 2-1
58' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor S. Camille Tenerife
63' Wissel Tenerife Wissel A. Sanz voor S. Camille Tenerife
63' Wissel Tenerife Wissel B. Martin voor A. Jimenez Tenerife
72' Wissel Espanyol Wissel M. Navarro voor J. Lopez Espanyol
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
91' Doelpunt Espanyol Doelpunt S. Garcia Espanyol 3-1
94' Doelpunt Tenerife Doelpunt Juan Carlos Tenerife 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Tenerife
Opstellingen Espanyol - Tenerife
De opstellingen van Espanyol en Tenerife zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Espanyol - Tenerife

Espanyol en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Tenerife in de Copa Del Rey vond plaats op 26 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.