Nabeschouwing FC Cartagena - Sevilla (0-3) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt FC Cartagena het dinsdag 24 oktober 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Cartagonova in Cartagena.

Via de FC Cartagena - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - Sevilla (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en Sevilla is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door P. Sarabia, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Correa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee L. Muriel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sevilla een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Cartagena - Sevilla 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Sevilla Doelpunt P. Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 0-1
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van Ganso Sevilla 0-2
46' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor W. Ben Yedder Sevilla
51' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Muriel met assist van Ganso Sevilla 0-3
57' Wissel FC Cartagena Wissel J. Alvaro voor Morros FC Cartagena
57' Wissel FC Cartagena Wissel A. Chavero voor A. Aguilar FC Cartagena
60' Wissel Sevilla Wissel G. Pizarro voor M. Krohn-Dehli Sevilla
68' Wissel FC Cartagena Wissel M. Farisato voor A. Gonzalez FC Cartagena
72' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor C. Lenglet Sevilla