Nabeschouwing FC Cartagena - UCAM Murcia (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 30 augustus 2017 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt FC Cartagena het woensdag 30 augustus 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen UCAM Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Cartagonova in Cartagena.

Via de FC Cartagena - UCAM Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - UCAM Murcia (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en UCAM Murcia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Cartagena. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Cartagena dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door , waarmee FC Cartagena met 1-0 de leiding nam. UCAM Murcia kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Isi Ros, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 119e minuut moest UCAM Murcia verder met een man minder nadat een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Alvaro namens FC Cartagena in de 119e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Cartagena die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken FC Cartagena - UCAM Murcia
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
0
112
Gevaarlijke aanvallen
0
52
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE FC Cartagena - UCAM Murcia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - UCAM Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt FC Cartagena 1-0
83' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt Isi Ros UCAM Murcia 1-1
119' Rode kaart UCAM Murcia Rode kaart voor UCAM Murcia
119' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt J. Alvaro FC Cartagena 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Cartagena - UCAM Murcia
Opstellingen FC Cartagena - UCAM Murcia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Cartagena - UCAM Murcia

FC Cartagena en UCAM Murcia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen FC Cartagena en UCAM Murcia in de Copa Del Rey vond plaats op 3 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor UCAM Murcia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is UCAM Murcia favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Cartagena te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Cartagena. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Cartagena 0
Winst UCAM Murcia 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Cartagena - UCAM Murcia Opstelling FC Cartagena Opstelling UCAM Murcia Live FC Cartagena - UCAM Murcia Live FC Cartagena - UCAM Murcia kijken FC Cartagena - UCAM Murcia kijken Live FC Cartagena - UCAM Murcia stream FC Cartagena - UCAM Murcia Fox Sports Nabeschouwing FC Cartagena - UCAM Murcia Uitslag FC Cartagena - UCAM Murcia Statistieken FC Cartagena - UCAM Murcia Copa Del Rey 2017/2018 FC Cartagena - UCAM Murcia wedden FC Cartagena - UCAM Murcia gokken FC Cartagena - UCAM Murcia Unibet