Nabeschouwing Formentera - Deportivo Alavés (1-3) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 3 januari 2018 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Formentera het woensdag 3 januari 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Sant Francesc de Formentera.

Via de Formentera - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Formentera - Deportivo Alavés (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Formentera en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-3 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door E. Demirovic, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Formentera kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Rosa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette E. Demirovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Deportivo Alavés vergroot nadat M. El Haddadi de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Deportivo Alavés.

LIVE Formentera - Deportivo Alavés 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Formentera - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt E. Demirovic met assist van V. Lopez Deportivo Alavés 0-1
57' Doelpunt Formentera Doelpunt J. Rosa met assist van O. Alvarez Formentera 1-1
65' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt E. Demirovic met assist van R. Sobrino Deportivo Alavés 1-2
67' Wissel Formentera Wissel A. Ojeda voor Gabri Formentera
68' Wissel Formentera Wissel Crespo D voor A. Bonilla Formentera
74' Wissel Formentera Wissel B. Vinicius voor O. Alvarez Formentera
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. El Haddadi voor Ibai Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Aguirregabiria voor E. Demirovic Deportivo Alavés
80' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. El Haddadi met assist van M. Wakaso Deportivo Alavés 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Formentera - Deportivo Alavés
Opstellingen Formentera - Deportivo Alavés
De opstellingen van Formentera en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Formentera - Deportivo Alavés

Formentera en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Formentera en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Copa Del Rey.