Nabeschouwing Formentera - UD Logroñés (4-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Formentera het woensdag 20 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Sant Francesc de Formentera.

Via de Formentera - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Formentera - UD Logroñés (4-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Formentera en UD Logroñés is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Formentera. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Formentera dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door I. Aguilar, waarmee UD Logroñés met 0-1 de leiding nam. UD Logroñés vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Paredes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Formentera de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Vinicius.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen K. Fobi in de 86e minuut de 2-2 maakte namens Formentera. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Formentera leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 95 minuten op voorsprong na een goal van D. Tejera: 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 103e minuut was het A. Muneta die UD Logroñés weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Formentera aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd G. Gomez die in de 107e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Formentera die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE Formentera - UD Logroñés 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Formentera - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor I. Aguilar UD Logroñés
21' Wissel Formentera Wissel F. Quesada voor A. Muniz Formentera
35' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor F. Sobron UD Logroñés
47' Gele kaart Formentera Gele kaart voor A. Bonilla Formentera
53' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt I. Aguilar UD Logroñés 0-1
56' Gele kaart Formentera Gele kaart voor F. Linan Formentera
63' Wissel Formentera Wissel A. Riera voor J. Rosa Formentera
64' Wissel UD Logroñés Wissel A. Muneta voor G. Saenz UD Logroñés
72' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt J. Paredes UD Logroñés 0-2
74' Wissel UD Logroñés Wissel C. Caneda voor M. Santos UD Logroñés
75' Wissel Formentera Wissel G. Gomez voor J. Garmendia Formentera
80' Doelpunt Formentera Doelpunt B. Vinicius Formentera 1-2
81' Wissel UD Logroñés Wissel D. G. Rayco voor I. Aguilar UD Logroñés
86' Doelpunt Formentera Doelpunt K. Fobi Formentera 2-2
95' Doelpunt Formentera Doelpunt D. Tejera Formentera 3-2
103' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt A. Muneta UD Logroñés 3-3
107' Doelpunt Formentera Doelpunt G. Gomez Formentera 4-3