Nabeschouwing Hércules - Lorca Deportiva (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Hércules het woensdag 6 september 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lorca Deportiva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio José Rico Pérez in Alicante.

Via de Hércules - Lorca Deportiva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Lorca Deportiva (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Hércules en Lorca Deportiva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hércules. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Hércules dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door M. Sanchez, waarmee Lorca Deportiva met 1-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 96e minuut kreeg P. Ndiaye van Lorca Deportiva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lorca Deportiva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Hércules die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Hércules - Lorca Deportiva
Goals
2
1
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
2
1
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
94
71
Gevaarlijke aanvallen
63
47
Wissels
3
3
LIVE Hércules - Lorca Deportiva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Lorca Deportiva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor P. Montero Lorca Deportiva
46' Wissel Lorca Deportiva Wissel M. Sanchez voor P. .. Montero Lorca Deportiva
59' Wissel Lorca Deportiva Wissel D. Alvarez voor F. Roldan Lorca Deportiva
71' Wissel Lorca Deportiva Wissel M. Alonso voor Luismi Lorca Deportiva
85' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor J. Arcas Lorca Deportiva
88' Doelpunt Lorca Deportiva Doelpunt M. Sanchez Lorca Deportiva 1-1
92' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor P. Ndiaye Lorca Deportiva
96' Tweede gele kaart Lorca Deportiva Tweede gele kaart voor P. Ndiaye Lorca Deportiva
Video hoogtepunten en samenvatting Hércules - Lorca Deportiva
Opstellingen Hércules - Lorca Deportiva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hércules - Lorca Deportiva

Hércules en Lorca Deportiva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Hércules en Lorca Deportiva elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Hércules 0
Winst Lorca Deportiva 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hércules - Lorca Deportiva Opstelling Hércules Opstelling Lorca Deportiva Live Hércules - Lorca Deportiva Live Hércules - Lorca Deportiva kijken Hércules - Lorca Deportiva kijken Live Hércules - Lorca Deportiva stream Hércules - Lorca Deportiva Fox Sports Nabeschouwing Hércules - Lorca Deportiva Uitslag Hércules - Lorca Deportiva Statistieken Hércules - Lorca Deportiva Copa Del Rey 2017/2018 Hércules - Lorca Deportiva wedden Hércules - Lorca Deportiva gokken Hércules - Lorca Deportiva Unibet