Nabeschouwing Huesca - Real Valladolid (0-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Huesca het woensdag 6 september 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Real Valladolid (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Real Valladolid is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door O. Plano, waarmee Real Valladolid met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Villalibre op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut kreeg Carlos David van Huesca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Huesca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Real Valladolid.

LIVE Huesca - Real Valladolid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt O. Plano Real Valladolid 0-1
38' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor A. Garcia Real Valladolid
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor S. Marreh Real Valladolid
47' Wissel Real Valladolid Wissel F. Calero voor A. Garcia Real Valladolid
50' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt A. Villalibre Real Valladolid 0-2
52' Gele kaart Huesca Gele kaart voor L. Luso Huesca
53' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Carlos David Huesca
60' Tweede gele kaart Huesca Tweede gele kaart voor Carlos David Huesca
62' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor T. Villa Real Valladolid
62' Wissel Huesca Wissel A. Gallar voor A. Vadillo Huesca
63' Wissel Huesca Wissel J. Hernandez voor J. Camacho Huesca
79' Wissel Huesca Wissel S. Sanchez voor I. Lopez Huesca
79' Wissel Real Valladolid Wissel J. Mata voor A. Villalibre Real Valladolid
83' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor A. Cotan Real Valladolid
85' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Real Valladolid
86' Wissel Real Valladolid Wissel Luismi voor A. Cotan Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Real Valladolid
Opstellingen Huesca - Real Valladolid
De opstellingen van Huesca en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Huesca - Real Valladolid

Huesca en Real Valladolid spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Real Valladolid in de Copa Del Rey vond plaats op 8 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Valladolid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huesca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huesca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.