Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (2-3) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Las Palmas het woensdag 29 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Las Palmas en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door E. Colak, waarmee Deportivo La Coruña met 0-1 de leiding nam. Deportivo La Coruña vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Borja op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Las Palmas de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Toledo.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Deportivo La Coruña vergroot nadat Borja de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Las Palmas dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Remy de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Deportivo La Coruña.

LIVE Las Palmas - Deportivo La Coruña 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor V. Gomez Las Palmas
41' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt E. Colak met assist van C. Gil Deportivo La Coruña 0-1
47' Wissel Las Palmas Wissel O. Tannane voor Vitolo Las Palmas
52' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor S. Samper Las Palmas
53' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Borja met assist van L. Perez Deportivo La Coruña 0-2
58' Doelpunt Las Palmas Doelpunt H. Toledo met assist van O. Tannane Las Palmas 1-2
61' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor O. Tannane Las Palmas
63' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrian voor C. Gil Deportivo La Coruña
73' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor G. Valentin Deportivo La Coruña
74' Wissel Las Palmas Wissel L. Remy voor J. Calleri Las Palmas
75' Wissel Deportivo La Coruña Wissel E. Exposito voor Guilherme Deportivo La Coruña
80' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Borja met assist van L. Perez Deportivo La Coruña 1-3
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Oscar Pinchi voor Borja Deportivo La Coruña
85' Wissel Las Palmas Wissel J. Castellano voor H. Toledo Las Palmas
86' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor P. Mosquera Deportivo La Coruña
94' Doelpunt Las Palmas Doelpunt L. Remy Las Palmas 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Deportivo La Coruña
Opstellingen Las Palmas - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Las Palmas en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.