Nabeschouwing Las Palmas - Valencia (1-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 3 januari 2018 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Las Palmas het woensdag 3 januari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Valencia (1-1)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Las Palmas en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Calleri, waarmee Las Palmas met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Valencia het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk Rodrigo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Las Palmas - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Las Palmas Doelpunt J. Calleri met assist van B. Herrera Las Palmas 1-0
46' Wissel Valencia Wissel D. Parejo voor G. Kondogbia Valencia
59' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor A. Pereira Valencia
62' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor A. Galvez Las Palmas
63' Wissel Las Palmas Wissel J. Castellano voor A. Aquilani Las Palmas
66' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor S. Mina Valencia
73' Wissel Las Palmas Wissel X. Navarro voor B. Herrera Las Palmas
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Zaza Valencia
78' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor X. Navarro Las Palmas
85' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van A. Latorre Valencia 1-1
88' Wissel Las Palmas Wissel H. Toledo voor S. Samper Las Palmas
93' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Calleri Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Valencia
Opstellingen Las Palmas - Valencia
De opstellingen van Las Palmas en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Las Palmas - Valencia

Las Palmas en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 28 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Las Palmas. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.