Nabeschouwing Leganés - Villarreal (1-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 4 januari 2018 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Leganés het donderdag 4 januari 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Villarreal (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Leganés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. Amrabat, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Leganés uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Leganés - Villarreal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
46' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor R. Perez Leganés
49' Doelpunt Leganés Doelpunt N. Amrabat met assist van U. Bustinza Leganés 1-0
57' Wissel Leganés Wissel C. Beauvue voor N. Amrabat Leganés
61' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor E. Unal Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alvaro Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel P. Fornals voor D. Cheryshev Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel R. Hernandez voor R. Guerra Villarreal
89' Wissel Leganés Wissel M. Mantovani voor N. El Zhar Leganés
90' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Villarreal
Opstellingen Leganés - Villarreal
De opstellingen van Leganés en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Leganés - Villarreal

Leganés en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.