Nabeschouwing Levante - Espanyol (0-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 11 januari 2018 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Levante het donderdag 11 januari 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Espanyol (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Baptistao, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Moreno op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Espanyol.

LIVE Levante - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Espanyol Doelpunt L. Baptistao met assist van G. Moreno Espanyol 0-1
21' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Hermoso Espanyol
34' Doelpunt Espanyol Doelpunt G. Moreno Espanyol 0-2
42' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Lukic Levante
46' Wissel Levante Wissel Ivi voor Samuel Levante
46' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Nano Levante
61' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Boateng Levante
63' Wissel Levante Wissel J. Morales voor S. Lukic Levante
79' Wissel Espanyol Wissel S. Garcia voor L. Baptistao Espanyol
83' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor J. M. Jurado Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Espanyol
Opstellingen Levante - Espanyol
De opstellingen van Levante en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Levante - Espanyol

Levante en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 4 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Levante als Espanyol wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.