Nabeschouwing Levante - Girona (1-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 28 november 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Levante het dinsdag 28 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Girona (1-1)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Levante en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Mojica, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Levante kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Morales, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Levante - Girona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Girona Wissel B. Diaby voor C. Planas Girona
33' Doelpunt Girona Doelpunt J. Mojica met assist van M. Moreno Girona 0-1
44' Gele kaart Girona Gele kaart voor D. Luiz Girona
51' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Sidi El Hacen Levante
59' Wissel Levante Wissel J. Morales voor Nano Levante
61' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
67' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor M. Sidi El Hacen Levante
74' Doelpunt Levante Doelpunt J. Morales met assist van S. Garcia Levante 1-1
82' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Garcia Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Girona
Opstellingen Levante - Girona
De opstellingen van Levante en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Levante - Girona

Levante en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Girona in de Copa Del Rey vond plaats op 26 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Girona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.