Nabeschouwing Lleida Esportiu - Melilla (1-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 30 augustus 2017 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Lleida Esportiu het woensdag 30 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Melilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp d'Esports de Lleida in Lleida.

Via de Lleida Esportiu - Melilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lleida Esportiu - Melilla (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Lleida Esportiu en Melilla is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lleida Esportiu. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Ivan Agudo, waarmee Lleida Esportiu met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lleida Esportiu uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lleida Esportiu - Melilla
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
71
85
Gevaarlijke aanvallen
56
65
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Lleida Esportiu - Melilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lleida Esportiu - Melilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
71' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt Ivan Agudo Lleida Esportiu 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lleida Esportiu - Melilla
Opstellingen Lleida Esportiu - Melilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lleida Esportiu - Melilla

Lleida Esportiu en Melilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Lleida Esportiu en Melilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Lleida Esportiu 0
Winst Melilla 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lleida Esportiu - Melilla Opstelling Lleida Esportiu Opstelling Melilla Live Lleida Esportiu - Melilla Live Lleida Esportiu - Melilla kijken Lleida Esportiu - Melilla kijken Live Lleida Esportiu - Melilla stream Lleida Esportiu - Melilla Fox Sports Nabeschouwing Lleida Esportiu - Melilla Uitslag Lleida Esportiu - Melilla Statistieken Lleida Esportiu - Melilla Copa Del Rey 2017/2018 Lleida Esportiu - Melilla wedden Lleida Esportiu - Melilla gokken Lleida Esportiu - Melilla Unibet