Nabeschouwing Lorca - Córdoba (2-4) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Lorca het woensdag 6 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Córdoba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Artés Carrasco in Lorca.

Via de Lorca - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorca - Córdoba (2-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Lorca en Córdoba is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. S. Guardiola Navarro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Córdoba vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Córdoba vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Guardiola Navarro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Córdoba, waarmee S. Markovic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Córdoba geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Alfaro. Na 87 minuten wist Lorca eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Nando bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Lorca speler D. Ojeda, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Córdoba.

LIVE Lorca - Córdoba 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorca - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor M. Loureiro Córdoba
35' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor S. Markovic Córdoba
40' Penalty Córdoba Penalty S. Guardiola Navarro Córdoba 0-1
46' Doelpunt Córdoba Doelpunt S. Guardiola Navarro Córdoba 0-2
53' Doelpunt Córdoba Doelpunt S. Markovic Córdoba 0-3
54' Wissel Lorca Wissel M. Merentiel voor J. Carlos Lorca
56' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor S. Aguza Córdoba
57' Wissel Córdoba Wissel Esteve voor S. Aguza Córdoba
61' Wissel Lorca Wissel Nando voor C. Martinez Lorca
65' Wissel Córdoba Wissel S. Moyano voor B. Estapa Córdoba
67' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor A. Vallejo Córdoba
73' Wissel Córdoba Wissel Jona voor S. Guardiola Navarro Córdoba
76' Doelpunt Córdoba Doelpunt A. Alfaro Córdoba 0-4
79' Wissel Lorca Wissel A. Gomez voor E. Valderrama Lorca
85' Gele kaart Lorca Gele kaart voor J. Pina Lorca
87' Doelpunt Lorca Doelpunt Nando Lorca 1-4
91' Doelpunt Lorca Doelpunt D. Ojeda Lorca 2-4