Nabeschouwing Numancia - Málaga (2-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Numancia het dinsdag 24 oktober 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio Los Pajaritos in Soria.

Via de Numancia - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Numancia - Málaga (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Numancia en Málaga is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Numancia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Recio, waarmee Málaga met 0-1 de leiding nam. Numancia kwam in de 93e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nacho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette A. Escassi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Numancia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Numancia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Numancia - Málaga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Numancia - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Málaga Gele kaart voor L. Hernandez Málaga
21' Doelpunt Málaga Doelpunt Recio Málaga 0-1
24' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
44' Gele kaart Málaga Gele kaart voor A. Robles Garcia Málaga
68' Wissel Málaga Wissel E. Rolon voor E. Cecchini Málaga
70' Wissel Numancia Wissel M. Mateu voor D. Nieto Numancia
71' Wissel Numancia Wissel P. Milla voor Higinio Numancia
76' Wissel Málaga Wissel A. Mula voor Jony Málaga
78' Wissel Numancia Wissel I. Perez voor P. Larrea Numancia
80' Gele kaart Málaga Gele kaart voor P. J. Ontiveros Málaga
85' Wissel Málaga Wissel R. Rosales voor P. J. Ontiveros Málaga
93' Doelpunt Numancia Doelpunt Nacho Numancia 1-1
95' Doelpunt Numancia Doelpunt A. Escassi Numancia 2-1