Nabeschouwing Olot - Alcoyano (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Olot het woensdag 6 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alcoyano. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal d'Olot in Olot.

Via de Olot - Alcoyano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olot - Alcoyano (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Olot en Alcoyano is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olot. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Olot dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Galas in de 22e minuut, waardoor Alcoyano met een man minder kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 105 minuten was het A. Toril die Olot op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Olot die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Olot - Alcoyano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olot - Alcoyano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Antonio Navarro Alcoyano
22' Rode kaart Alcoyano Rode kaart voor C. Galas Alcoyano
22' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor M. Banuz Alcoyano
23' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor L. De Silva Alcoyano
23' Wissel Alcoyano Wissel P. Bosch voor Antonio Navarro Alcoyano
36' Gele kaart Olot Gele kaart voor I. Guzman Olot
47' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Gutierrez Olot
61' Wissel Olot Wissel O. Santos voor A. Gutierrez Olot
64' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Blazquez Olot
68' Gele kaart Olot Gele kaart voor D. Bigas Olot
70' Wissel Olot Wissel J. Maso voor R. Barnils Olot
74' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor P. Bosch Alcoyano
75' Wissel Alcoyano Wissel K. Morante voor M. Gato Alcoyano
76' Wissel Olot Wissel A. Toril voor I. Guzman Olot
80' Gele kaart Olot Gele kaart voor O. Santos Olot
82' Wissel Alcoyano Wissel M. Sanz voor J. Garcia Alcoyano
85' Gele kaart Olot Gele kaart voor J. Maso Olot
91' Gele kaart Olot Gele kaart voor X. Ginard Olot
94' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor E. Omgba Alcoyano
98' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Toril Olot
105' Doelpunt Olot Doelpunt A. Toril Olot 1-0