Nabeschouwing Osasuna - Albacete (3-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 7 september 2017 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Osasuna het donderdag 7 september 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Albacete. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Albacete live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Albacete (3-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Osasuna en Albacete is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Osasuna. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Osasuna dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Carvajal zette Osasuna op een 1-0 voorsprong in de 52e minuut van de wedstrijd. Albacete kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bela, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette J. Bela zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Albacete de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Xisco in de 94e minuut de 2-2 maakte namens Osasuna. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Osasuna dat in de 97e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Quique de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Osasuna die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Osasuna - Albacete 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Albacete teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Torres Osasuna
46' Wissel Osasuna Wissel S. Coris voor R. Torres Osasuna
52' Eigen doelpunt Osasuna Eigen doelpunt D. Carvajal Osasuna 1-0
61' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Castellano Osasuna
62' Wissel Albacete Wissel J. A. Fernandez Pomares voor Jose Fran Albacete
66' Doelpunt Albacete Doelpunt J. Bela Albacete 1-1
69' Wissel Osasuna Wissel Quique voor D. Rodriguez Osasuna
73' Doelpunt Albacete Doelpunt J. Bela Albacete 1-2
77' Wissel Albacete Wissel Pelayo voor J. Araujo Albacete
79' Wissel Osasuna Wissel M. de las Cuevas voor A. Bunuel Osasuna
81' Gele kaart Albacete Gele kaart voor D. Rodriguez Albacete
82' Wissel Albacete Wissel J. Erice voor J. Bela Albacete
94' Doelpunt Osasuna Doelpunt Xisco Osasuna 2-2
97' Doelpunt Osasuna Doelpunt Quique Osasuna 3-2
106' Gele kaart Albacete Gele kaart voor C. Herrero Albacete
114' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna