Nabeschouwing Rayo Vallecano - Tenerife (0-3) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Rayo Vallecano het woensdag 6 september 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) (Madrid) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Tenerife (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Vallecano en Tenerife is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Tenerife. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tenerife kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Juan Carlos. Tenerife vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juan Carlos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut volgde een derde treffer van Tenerife, waarmee B. Martin zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Tenerife gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tenerife een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rayo Vallecano - Tenerife 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Tenerife Doelpunt Juan Carlos Tenerife 0-1
8' Doelpunt Tenerife Doelpunt Juan Carlos Tenerife 0-2
14' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor L. Aveldano Tenerife
20' Doelpunt Tenerife Doelpunt B. Martin Tenerife 0-3
39' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Juan Carlos Tenerife
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel J. M. Caballero voor F. Cerro Rayo Vallecano
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel D. Aguirre voor J. Guerra Rayo Vallecano
60' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Amaya Rayo Vallecano
66' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Dominguez Rayo Vallecano
68' Wissel Tenerife Wissel Tyronne voor Juan Carlos Tenerife
70' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor E. Galan Rayo Vallecano
74' Wissel Tenerife Wissel S. Longo voor F. Malbasic Tenerife
86' Wissel Tenerife Wissel Suso voor P. Montanes Tenerife