Nabeschouwing Real Betis - Cádiz (3-5) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 30 november 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Betis het donderdag 30 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Cádiz (3-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Betis en Cádiz is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cádiz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Barral. Real Betis kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Boudebouz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette D. Romera zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cádiz de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Tello de 2-2 maakte voor Real Betis. In de 26e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Cádiz speler A. Garcia. In de 41e minuut was het D. Romera van Cádiz wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Real Betis om te scoren. In de 65e minuut zette C. Tello de stand op 3-4 in het voordeel van Real Betis. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Cádiz. Het was I. Kecojevic die in de 78e minuut de stand op 3-5 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-5 stand in het voordeel van Cádiz.

LIVE Real Betis - Cádiz 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Barral Cádiz 0-1
8' Doelpunt Real Betis Doelpunt R. Boudebouz Real Betis 1-1
18' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Romera Cádiz 1-2
24' Doelpunt Real Betis Doelpunt C. Tello Real Betis 2-2
26' Penalty Cádiz Penalty A. Garcia Cádiz 2-3
28' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor M. Traore Cádiz
41' Doelpunt Cádiz Doelpunt D. Romera Cádiz 2-4
44' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor R. Boudebouz Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor M. Nahuel Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel A. Barragan voor R. Navarro Real Betis
65' Doelpunt Real Betis Doelpunt C. Tello Real Betis 3-4
68' Wissel Cádiz Wissel A. Garcia voor M. Traore Cádiz
68' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor A. Garcia Cádiz
69' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Narvaez Real Betis
76' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor J. Narvaez Real Betis
78' Doelpunt Cádiz Doelpunt I. Kecojevic Cádiz 3-5
85' Wissel Cádiz Wissel J. Garrido voor D. Barral Cádiz
89' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor V. Camarasa Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Cádiz
Opstellingen Real Betis - Cádiz
De opstellingen van Real Betis en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Betis - Cádiz

Real Betis en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Cádiz in de Copa Del Rey vond plaats op 24 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.