Nabeschouwing Real Madrid - Fuenlabrada (2-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 28 november 2017 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Madrid het dinsdag 28 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Fuenlabrada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Fuenlabrada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Fuenlabrada (2-2)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Real Madrid en Fuenlabrada geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Milla, waarmee Fuenlabrada met 0-1 de leiding nam. Real Madrid kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Mayoral, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette B. Mayoral zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fuenlabrada nadat A. Portilla in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Madrid - Fuenlabrada 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Fuenlabrada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt L. Milla Fuenlabrada 0-1
59' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor M. Aias Fuenlabrada
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Arnaiz Oscar Real Madrid
62' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor F. Feuillassier Real Madrid
62' Wissel Fuenlabrada Wissel Dioni voor M. Aias Fuenlabrada
63' Doelpunt Real Madrid Doelpunt B. Mayoral met assist van G. Bale Real Madrid 1-1
69' Wissel Fuenlabrada Wissel A. Portilla voor A. B. Jimenez Fuenlabrada
70' Doelpunt Real Madrid Doelpunt B. Mayoral Real Madrid 2-1
75' Wissel Real Madrid Wissel L. Quezada voor R. Arnaiz Oscar Real Madrid
79' Wissel Fuenlabrada Wissel J. Quero voor Y. Annor Fuenlabrada
81' Wissel Real Madrid Wissel J. S. Valenciano voor M. Kovacic Real Madrid
83' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor C. Diaz Fuenlabrada
89' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt A. Portilla Fuenlabrada 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Fuenlabrada
Opstellingen Real Madrid - Fuenlabrada
De opstellingen van Real Madrid en Fuenlabrada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Madrid - Fuenlabrada

Real Madrid en Fuenlabrada spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Fuenlabrada in de Copa Del Rey vond plaats op 26 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fuenlabrada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.