Nabeschouwing Real Madrid - Numancia (2-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 10 januari 2018 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Madrid het woensdag 10 januari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Numancia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Numancia (2-2)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Real Madrid en Numancia geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Lucas, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Numancia kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Guillermo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette Lucas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Guillermo de 2-2 maakte voor Numancia. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 93e minuut moest Numancia verder met een man minder, nadat D. Calvo een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Madrid - Numancia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van D. Carvajal Real Madrid 1-0
18' Gele kaart Numancia Gele kaart voor G. Sierra Numancia
41' Wissel Numancia Wissel Guillermo voor Higinio Numancia
45' Doelpunt Numancia Doelpunt Guillermo met assist van M. Mateu Numancia 1-1
46' Wissel Real Madrid Wissel A. Hakimi voor D. Carvajal Real Madrid
59' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van B. Mayoral Real Madrid 2-1
63' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor M. Asensio Real Madrid
66' Wissel Numancia Wissel P. Milla voor M. Mateu Numancia
72' Wissel Numancia Wissel M. Etxeberria voor U. Medina Numancia
77' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor B. Mayoral Real Madrid
82' Doelpunt Numancia Doelpunt Guillermo met assist van S. Garcia Numancia 2-2
84' Gele kaart Numancia Gele kaart voor D. Calvo Numancia
87' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
93' Tweede gele kaart Numancia Tweede gele kaart voor D. Calvo Numancia
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Numancia
Opstellingen Real Madrid - Numancia
De opstellingen van Real Madrid en Numancia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Madrid - Numancia

Real Madrid en Numancia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Numancia in de Copa Del Rey vond plaats op 4 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Numancia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.