Nabeschouwing Real Oviedo - Athletic Club (0-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Donderdag 8 december 2011 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Real Oviedo het donderdag 8 december 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Carlos Tartiere (Oviedo) in Oviedo.

Via de Real Oviedo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Oviedo - Athletic Club (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Oviedo en Athletic Club is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van De Marcos. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Oviedo - Athletic Club
LIVE Real Oviedo - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Oviedo - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Athletic Club Doelpunt De Marcos Athletic Club
40' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor M. Diop Real Oviedo
54' Wissel Real Oviedo Wissel Manu Busto voor Álvaro García Real Oviedo
67' Wissel Real Oviedo Wissel Pascual voor M. Diop Real Oviedo
72' Wissel Real Oviedo Wissel Diego Chamorro voor Pelayo Real Oviedo
80' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Nano Real Oviedo
83' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Ander Herrera Athletic Club
85' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iñigo Pérez Athletic Club