Nabeschouwing Real Oviedo - Numancia (0-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Oviedo het woensdag 6 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Numancia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Carlos Tartiere in Oviedo.

Via de Real Oviedo - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Oviedo - Numancia (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Oviedo en Numancia is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Numancia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Mateu, waarmee Numancia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Numancia.

LIVE Real Oviedo - Numancia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Oviedo - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Numancia Doelpunt M. Mateu Numancia 0-1
39' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor N. Valentini Real Oviedo
51' Wissel Real Oviedo Wissel J. Forlin voor Asier Real Oviedo
60' Wissel Real Oviedo Wissel P. Steven voor R. Folch Real Oviedo
75' Wissel Numancia Wissel A. Ripa voor U. Medina Numancia
81' Wissel Numancia Wissel P. Milla voor Nacho Numancia
81' Wissel Real Oviedo Wissel L. Ahijado voor Y. Yeboah Real Oviedo
88' Wissel Numancia Wissel R. Vallejo voor M. Mateu Numancia
90' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor J. Forlin Real Oviedo