Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (1-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Valladolid het woensdag 25 oktober 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Leganés (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Valladolid en Leganés is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Rico, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Cotan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette C. Beauvue zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leganés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Leganés een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Valladolid - Leganés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Rico Leganés
36' Gele kaart Leganés Gele kaart voor E. Moran Leganés
46' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor E. Moran Leganés
46' Doelpunt Leganés Doelpunt D. Rico Leganés 0-1
52' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt A. Cotan Real Valladolid 1-1
66' Wissel Leganés Wissel A. Szymanowski voor J. Naranjo Leganés
76' Gele kaart Leganés Gele kaart voor E. Munoz Leganés
78' Gele kaart Leganés Gele kaart voor E. Munoz Leganés
81' Wissel Real Valladolid Wissel J. Mata voor A. Villalibre Real Valladolid
81' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor P. Hervias Real Valladolid
81' Wissel Real Valladolid Wissel T. Villa voor A. Cotan Real Valladolid
83' Wissel Leganés Wissel C. Beauvue voor M. Kone Leganés
88' Doelpunt Leganés Doelpunt C. Beauvue Leganés 1-2