Nabeschouwing Real Zaragoza - Granada (3-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Real Zaragoza het woensdag 6 september 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Real Zaragoza - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Granada (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Zaragoza en Granada is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 59 minuten. B. Iglesias maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Zaragoza vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Real Zaragoza vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Eguaras op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Pombo van Real Zaragoza die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Real Zaragoza een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Zaragoza - Granada 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Real Zaragoza Wissel J. Pombo voor O. Buff Real Zaragoza
46' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Manaj Granada
51' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor I. Eguaras Real Zaragoza
59' Penalty Real Zaragoza Penalty B. Iglesias Real Zaragoza 1-0
62' Wissel Granada Wissel Joselu voor R. Manaj Granada
62' Wissel Granada Wissel A. Ramos voor Lica Granada
66' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt I. Eguaras Real Zaragoza 2-0
71' Wissel Real Zaragoza Wissel G. Papunashvili voor G. Toquero Real Zaragoza
74' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Hongla Granada
76' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Oyarzun voor I. Eguaras Real Zaragoza
85' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Iriondo Granada
86' Penalty Real Zaragoza Penalty J. Pombo Real Zaragoza 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Granada
Opstellingen Real Zaragoza - Granada

Voorbeschouwing Real Zaragoza - Granada

Real Zaragoza en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Granada in de Copa Del Rey vond plaats op 29 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Zaragoza als Granada wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.