Nabeschouwing Reus Deportiu - Sporting Gijón (0-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Reus Deportiu het woensdag 6 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Camp Nou Municipal in Reus.

Via de Reus Deportiu - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reus Deportiu - Sporting Gijón (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Reus Deportiu en Sporting Gijón is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door I. Mendez, waarmee Sporting Gijón met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Gijón dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Gijón uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Reus Deportiu - Sporting Gijón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reus Deportiu - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Reus Deportiu Gele kaart voor J. Dominguez Reus Deportiu
46' Wissel Sporting Gijón Wissel I. Mendez voor P. Diaz Sporting Gijón
50' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt I. Mendez Sporting Gijón 0-1
64' Wissel Reus Deportiu Wissel B. Fernandez voor F. Carbia Reus Deportiu
69' Wissel Reus Deportiu Wissel D. Haro voor J. Camara Reus Deportiu
74' Wissel Sporting Gijón Wissel M. Gomez voor C. Castro Sporting Gijón
78' Wissel Reus Deportiu Wissel A. Mayordomo voor D. Querol Reus Deportiu