Nabeschouwing Sevilla - FC Cartagena (4-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Sevilla het woensdag 29 november 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - FC Cartagena (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en FC Cartagena is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van W. Ben Yedder. Sevilla vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee Ganso zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sevilla in de 66e minuut, nadat J. Correa de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sevilla.

LIVE Sevilla - FC Cartagena 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Lasso Borja Sevilla 1-0
6' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Ganso Sevilla 2-0
42' Doelpunt Sevilla Doelpunt Ganso met assist van Nolito Sevilla 3-0
46' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor W. Ben Yedder Sevilla
46' Wissel FC Cartagena Wissel J. Fernandez voor A. Chavero FC Cartagena
61' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Nolito Sevilla
61' Wissel FC Cartagena Wissel H. Rodriguez voor K. Zalazar FC Cartagena
66' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van S. Corchia Sevilla 4-0
68' Wissel Sevilla Wissel E. Banega voor M. Krohn-Dehli Sevilla
68' Wissel FC Cartagena Wissel I. Aketxe Barrutia voor M. Camara FC Cartagena
83' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor M. Morales FC Cartagena
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - FC Cartagena
Opstellingen Sevilla - FC Cartagena
De opstellingen van Sevilla en FC Cartagena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sevilla - FC Cartagena

Sevilla en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en FC Cartagena in de Copa Del Rey vond plaats op 24 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Cartagena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.