Nabeschouwing Sporting Gijón - Numancia (1-1) (1-3 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Sporting Gijón het dinsdag 19 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Numancia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Numancia (1-1) (1-3 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Sporting Gijón en Numancia is geëindigd in een overwinning voor Numancia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Numancia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Gijón kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Scepovic. Numancia kwam na 36 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Higinio, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 75e minuut was de ideale kans voor Numancia om te scoren. D. Nieto was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-3 score in het voordeel van Numancia, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Sporting Gijón - Numancia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt S. Scepovic Sporting Gijón 1-0
36' Doelpunt Numancia Doelpunt Higinio Numancia 1-1
46' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Calavera voor A. Lora Sporting Gijón
58' Wissel Sporting Gijón Wissel C. Castro voor S. Scepovic Sporting Gijón
63' Wissel Numancia Wissel U. Medina voor L. Valcarce Numancia
74' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xandao Sporting Gijón
75' Penalty gemist Numancia Penalty gemist D. Nieto Numancia
77' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor J. Calavera Sporting Gijón
78' Wissel Sporting Gijón Wissel M. Santos voor I. Mendez Sporting Gijón
80' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor A. Lopez Sporting Gijón
83' Wissel Numancia Wissel P. Milla voor Guillermo Numancia
100' Wissel Numancia Wissel A. Escassi voor Higinio Numancia
1' Penalty gemist in shootout Sporting Gijón Penalty gemist in shootout A. Lopez Sporting Gijón
1' Penalty gescoord in shootout Numancia Penalty gescoord in shootout M. del Moral Numancia 0-1
2' Penalty gemist in shootout Sporting Gijón Penalty gemist in shootout M. Gomez Sporting Gijón
2' Penalty gemist in shootout Numancia Penalty gemist in shootout U. Medina Numancia
3' Penalty gescoord in shootout Sporting Gijón Penalty gescoord in shootout M. Santos Sporting Gijón 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Numancia Penalty gescoord in shootout P. Milla Numancia 1-2
4' Penalty gemist in shootout Sporting Gijón Penalty gemist in shootout A. Perez Sporting Gijón
4' Penalty gescoord in shootout Numancia Penalty gescoord in shootout Nacho Numancia 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Numancia
Opstellingen Sporting Gijón - Numancia
De opstellingen van Sporting Gijón en Numancia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Numancia

Sporting Gijón en Numancia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Numancia in de Copa Del Rey vond plaats op 12 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sporting Gijón favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Numancia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.