Nabeschouwing Talavera CF - FC Cartagena (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Talavera CF het woensdag 20 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Prado in Talavera de la Reina.

Via de Talavera CF - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Talavera CF - FC Cartagena (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Talavera CF en FC Cartagena is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Cartagena. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Cartagena dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door J. Alvaro, waarmee FC Cartagena met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Cartagena die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Talavera CF - FC Cartagena 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Talavera CF - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor P. Quaye Talavera CF
42' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor I. Aketxe Barrutia FC Cartagena
65' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor M. Villarejo Talavera CF
71' Wissel Talavera CF Wissel J. Garcia voor P. Quaye Talavera CF
72' Wissel FC Cartagena Wissel H. Rodriguez voor S. Jimenez FC Cartagena
75' Wissel FC Cartagena Wissel M. Camara voor I. Aketxe Barrutia FC Cartagena
77' Wissel Talavera CF Wissel J. Fernandez voor L. Polydoro Talavera CF
86' Wissel Talavera CF Wissel Chopi voor Chato Talavera CF
89' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor M. Cordero FC Cartagena
91' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor M. Garcia FC Cartagena
92' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt J. Alvaro FC Cartagena 0-1
103' Wissel FC Cartagena Wissel D. Abalo voor A. Gonzalez FC Cartagena
104' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor A. Chavero FC Cartagena
110' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor H. Rodriguez FC Cartagena
116' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor M. Morales FC Cartagena
121' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Cristo FC Cartagena