Nabeschouwing Tenerife - Espanyol (0-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 26 oktober 2017 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Tenerife het donderdag 26 oktober 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz (Santa Cruz de Tenerife (Tenerife)) in Tenerife.

Via de Tenerife - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tenerife - Espanyol (0-0)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Tenerife en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Tenerife en Espanyol gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Tenerife, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tenerife - Espanyol
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
0
99
Gevaarlijke aanvallen
0
62
Overtredingen
8
9
Buitenspel
3
1
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Tenerife - Espanyol 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tenerife - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Tenerife Wissel Juan Carlos voor A. Sanz Tenerife
50' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor S. Garcia Espanyol
60' Wissel Espanyol Wissel A. Caricol voor E. Granero Espanyol
65' Wissel Tenerife Wissel V. Casadesus voor B. Martin Tenerife
67' Wissel Espanyol Wissel G. Moreno voor H. Perez Espanyol
79' Wissel Tenerife Wissel S. Longo voor F. Malbasic Tenerife
85' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Moreno Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Tenerife - Espanyol
Opstellingen Tenerife - Espanyol
De opstellingen van Tenerife en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Tenerife - Espanyol

Tenerife en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Tenerife en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Tenerife 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Tenerife - Espanyol Opstelling Tenerife Opstelling Espanyol Live Tenerife - Espanyol Live Tenerife - Espanyol kijken Tenerife - Espanyol kijken Live Tenerife - Espanyol stream Tenerife - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Tenerife - Espanyol Uitslag Tenerife - Espanyol Statistieken Tenerife - Espanyol Copa Del Rey 2017/2018 Tenerife - Espanyol wedden Tenerife - Espanyol gokken Tenerife - Espanyol Unibet