Nabeschouwing UD Logroñés - Real Avilés (4-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 30 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt UD Logroñés het woensdag 30 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Avilés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas in Logroño.

Via de UD Logroñés - Real Avilés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD Logroñés - Real Avilés (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen UD Logroñés en Real Avilés is geëindigd in een 4-0 overwinning voor UD Logroñés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. D. G. Rayco maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee UD Logroñés vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. UD Logroñés vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nono op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van UD Logroñés, waarmee R. Mayor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor UD Logroñés in de 93e minuut, nadat A. Sotillos de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor UD Logroñés.

Wedstrijdstatistieken UD Logroñés - Real Avilés
4
0
LIVE UD Logroñés - Real Avilés 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD Logroñés - Real Avilés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty UD Logroñés Penalty D. G. Rayco UD Logroñés 1-0
54' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Nono UD Logroñés 2-0
71' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt R. Mayor UD Logroñés 3-0
93' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt A. Sotillos UD Logroñés 4-0