Nabeschouwing Cremonese - Modena (4-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Cremonese het donderdag 20 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Modena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Modena (4-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Modena is onder leiding van scheidsrechter Daniele Paterna geëindigd in een 4-2 overwinning voor Cremonese. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cremonese dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Magnino van Modena. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 22e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 77 minuten was het D. Okereke die Cremonese op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cremonese via een goal van F. Afena-Gyan in de 84e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

D. Diaw zette Modena even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Daniele Paterna toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Diaw van Modena de 2-2 maakte in de 90e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Cremonese dat via L. Sernicola nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 111e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 120e minuut was het Cremonese dat via L. Sernicola de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Daniele Paterna af en was het Cremonese die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

LIVE Cremonese - Modena 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Modena Gele kaart voor L. Magnino Modena
22' Tweede gele kaart Modena Tweede gele kaart voor L. Magnino Modena
36' Gele kaart Modena Gele kaart voor S. De Maio Modena
46' Wissel Modena Wissel D. Diaw voor N. Bonfanti Modena
50' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor J. Vasquez Cremonese
58' Wissel Cremonese Wissel S. Ascacibar voor C. Acella Cremonese
58' Wissel Cremonese Wissel D. Okereke voor J. Baez Cremonese
58' Wissel Cremonese Wissel J. Hendry voor P. Ghiglione Cremonese
61' Wissel Modena Wissel M. Armellino voor R. Giovannin Modena
61' Wissel Modena Wissel D. Marsura voor F. Renzetti Modena
68' Wissel Cremonese Wissel F. Afena-Gyan voor T. Milanese Cremonese
74' Wissel Modena Wissel A. Pergreffi voor E. Duca Modena
74' Wissel Modena Wissel F. Gerli voor N. Mosti Modena
77' Doelpunt Cremonese Doelpunt D. Okereke met assist van C. Buonaiuto Cremonese 1-0
78' Wissel Cremonese Wissel L. Sernicola voor J. Vasquez Cremonese
84' Doelpunt Cremonese Doelpunt F. Afena-Gyan Cremonese 2-0
88' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor C. Buonaiuto Cremonese
89' Penalty Modena Penalty D. Diaw Modena 2-1
90' Doelpunt Modena Doelpunt D. Diaw Modena 2-2
98' Gele kaart Modena Gele kaart voor M. Armellino Modena
98' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor G. Escalante Cremonese
98' Wissel Modena Wissel D. Falcinelli voor D. Diaw Modena
105' Wissel Cremonese Wissel M. Castagnetti voor C. Buonaiuto Cremonese
111' Doelpunt Cremonese Doelpunt L. Sernicola met assist van S. Ascacibar Cremonese 3-2
120' Doelpunt Cremonese Doelpunt L. Sernicola met assist van S. Ascacibar Cremonese 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Modena
Opstellingen Cremonese - Modena
De opstellingen van Cremonese en Modena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Modena zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Modena

Cremonese en Modena spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Paterna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Modena elkaar treffen in de Coppa Italia.