Nabeschouwing Cesena - Pro Vercelli (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2012/2013

Zaterdag 11 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Cesena het zaterdag 11 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Pro Vercelli.

Via de Cesena - Pro Vercelli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Pro Vercelli (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Cesena en Pro Vercelli is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cesena. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cesena dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 24e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Lapadula. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Pro Vercelli dat via M. Di Piazza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. M. Graffiedi dacht na 103 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Cesena die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Pro Vercelli
2
1
LIVE Cesena - Pro Vercelli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Pro Vercelli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Cesena Wissel D. Meza Colli voor G. Bamonte Cesena
24' Doelpunt Cesena Doelpunt G. Lapadula Cesena
41' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor F. Cosenza Pro Vercelli
50' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor A. Ranellucci Pro Vercelli
59' Wissel Pro Vercelli Wissel P. Iemmello voor F. Carraro Pro Vercelli
73' Wissel Pro Vercelli Wissel M. Di Piazza voor G. Zigoni Pro Vercelli
76' Wissel Cesena Wissel M. Graffiedi voor D. Succi Cesena
80' Wissel Pro Vercelli Wissel G. Fabiano voor M. Calvi Pro Vercelli
86' Doelpunt Pro Vercelli Doelpunt M. Di Piazza Pro Vercelli
96' Wissel Cesena Wissel G. Turchetta voor M. DAlessandro Cesena
103' Doelpunt Cesena Doelpunt M. Graffiedi Cesena
109' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Lapadula Cesena
113' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor G. Fabiano Pro Vercelli