Nabeschouwing Cittadella - Carrarese (2-0) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 12 augustus 2012 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Cittadella het zondag 12 augustus 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Carrarese.

Via de Cittadella - Carrarese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Carrarese (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Carrarese is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cittadella. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Cittadella op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Di Carmine. Helaas voor Cittadella werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Cittadella dat via N. Di Roberto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cittadella - Carrarese
2
0
LIVE Cittadella - Carrarese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Carrarese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor N. Corrent Carrarese
45' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor M. Benassi Carrarese
54' Doelpunt Cittadella Doelpunt S. Di Carmine Cittadella
61' Wissel Carrarese Wissel G. Giovinco voor E. Orlandi Carrarese
64' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor A. De Paola Carrarese
66' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor C. Sosa Cittadella
66' Wissel Cittadella Wissel N. Di Roberto voor E. Maah Cittadella
73' Wissel Cittadella Wissel A. De Vito voor C. Biraghi Cittadella
75' Wissel Carrarese Wissel F. Margiotta voor L. Mancuso Carrarese
79' Wissel Carrarese Wissel L. Belcastro voor D. Venitucci Carrarese
81' Wissel Cittadella Wissel R. Perna voor S. Di Carmine Cittadella
84' Doelpunt Cittadella Doelpunt N. Di Roberto Cittadella