Nabeschouwing Genoa - Hellas Verona (1-1) (1-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2012/2013

Zaterdag 18 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Genoa het zaterdag 18 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona.

Via de Genoa - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Hellas Verona (1-1) (1-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Hellas Verona is geëindigd in een overwinning voor Hellas Verona. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hellas Verona het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

In de 34e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Mesto. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Hellas Verona dat via S. Bjelanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-4 score in het voordeel van Hellas Verona, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Hellas Verona
1
1
LIVE Genoa - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Mesto Genoa
64' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt S. Bjelanovic Hellas Verona