Nabeschouwing Grosseto - Carpi (1-3) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 12 augustus 2012 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Grosseto het zondag 12 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Carpi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Grosseto - Carpi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grosseto - Carpi (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Grosseto en Carpi is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Carpi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Grosseto op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sforzini. Helaas voor Grosseto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut moest Ronaldo van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Grosseto verder met een speler minder. M. Kabine dacht na 52 minuten te scoren voor Carpi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Carpi via A. De Bode, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Carpi via A. Di Gaudio de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Grosseto - Carpi
Goals
1
3
LIVE Grosseto - Carpi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grosseto - Carpi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Grosseto Doelpunt F. Sforzini Grosseto
7' Rode kaart Grosseto Rode kaart voor Ronaldo Grosseto
16' Gele kaart Carpi Gele kaart voor M. Perini Carpi
33' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor S. Olivi Grosseto
33' Gele kaart Carpi Gele kaart voor M. Kabine Carpi
35' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor F. Sforzini Grosseto
36' Gele kaart Carpi Gele kaart voor A. De Bode Carpi
52' Doelpunt Carpi Doelpunt M. Kabine Carpi
53' Wissel Grosseto Wissel M. Calderoni voor D. Quadrini Grosseto
55' Wissel Carpi Wissel F. Potenza voor F. Obeng Carpi
58' Wissel Grosseto Wissel Y. Asante voor T. Som Grosseto
61' Wissel Grosseto Wissel D. Curiale voor S. Esposito Grosseto
65' Doelpunt Carpi Doelpunt A. De Bode Carpi
70' Gele kaart Carpi Gele kaart voor A. Di Gaudio Carpi
78' Gele kaart Carpi Gele kaart voor C. Lollini Carpi
80' Wissel Carpi Wissel L. Pasciuti voor M. Kabine Carpi
90' Doelpunt Carpi Doelpunt A. Di Gaudio Carpi
Video hoogtepunten en samenvatting Grosseto - Carpi
Opstellingen Grosseto - Carpi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Grosseto - Carpi

Grosseto en Carpi spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Grosseto en Carpi elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Grosseto 0
Winst Carpi 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Grosseto - Carpi Opstelling Grosseto Opstelling Carpi Live Grosseto - Carpi Live Grosseto - Carpi kijken Grosseto - Carpi kijken Live Grosseto - Carpi stream Grosseto - Carpi Fox Sports Nabeschouwing Grosseto - Carpi Uitslag Grosseto - Carpi Statistieken Grosseto - Carpi Coppa Italia 2012/2013 Grosseto - Carpi wedden Grosseto - Carpi gokken Grosseto - Carpi Unibet