Nabeschouwing Gubbio - Pontisola (4-5) (na verlenging) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 5 augustus 2012 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Gubbio het zondag 5 augustus 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pontisola. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pietro Barbetti in Gubbio.

Via de Gubbio - Pontisola live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gubbio - Pontisola (4-5) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Gubbio en Pontisola is geëindigd in een 4-5 overwinning voor Pontisola. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 4-4 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Pontisola dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 6e minuut dacht Gubbio op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Galabinov. Helaas voor Gubbio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Gubbio dat via A. Galabinov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ruggeri dacht na 31 minuten te scoren voor Pontisola, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Gubbio via S. Guerri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist Gubbio via U. Nappello de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut scoorde N. Crotti namens Pontisola. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 55e minuut leek S. Salandra te scoren voor Pontisola, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 55 minuten moest R. Regno van Gubbio van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Gubbio de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. In de 90e minuut leek A. Stucchi te scoren voor Pontisola, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 4-4 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Pontisola die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-5 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Gubbio - Pontisola
4
5
LIVE Gubbio - Pontisola 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gubbio - Pontisola teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gubbio Doelpunt A. Galabinov Gubbio
16' Doelpunt Gubbio Doelpunt A. Galabinov Gubbio
22' Wissel Gubbio Wissel R. Boisfer voor P. Baccolo Gubbio
31' Doelpunt Pontisola Doelpunt A. Ruggeri Pontisola
38' Doelpunt Gubbio Doelpunt S. Guerri Gubbio
40' Wissel Gubbio Wissel U. Nappello voor S. Gambino Gubbio
48' Doelpunt Gubbio Doelpunt U. Nappello Gubbio
50' Doelpunt Pontisola Doelpunt N. Crotti Pontisola
53' Wissel Pontisola Wissel D. Bottini voor F. Caffi Pontisola
55' Penalty Pontisola Penalty S. Salandra Pontisola
55' Rode kaart Gubbio Rode kaart voor R. Regno Gubbio
69' Wissel Pontisola Wissel N. Bulla voor A. Ruggeri Pontisola
83' Wissel Pontisola Wissel N. Rossetti voor G. Vanoncini Pontisola
90' Doelpunt Pontisola Doelpunt A. Stucchi Pontisola
91' Wissel Gubbio Wissel W. Khribech voor A. Sandreani Gubbio
97' Doelpunt Pontisola Doelpunt T. Augello Pontisola