Nabeschouwing Milan - Carpi (2-1) || Coppa Italia 2015/2016

Woensdag 13 januari 2016 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Milan het woensdag 13 januari 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Carpi.

Via de Milan - Carpi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Carpi (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Carpi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Bacca. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Milan dat via M. Niang dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Mancosu dacht na 50 minuten te scoren voor Carpi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Carpi
2
1
LIVE Milan - Carpi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Carpi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Milan Doelpunt C. Bacca met assist van K. Honda Milan
21' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Niang Milan
22' Gele kaart Carpi Gele kaart voor L. Lollo Carpi
28' Doelpunt Milan Doelpunt M. Niang met assist van C. Bacca Milan
46' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Gabriel Silva Carpi
46' Wissel Carpi Wissel M. Crimi voor R. Bianco Carpi
46' Wissel Carpi Wissel M. Mancosu voor C. Zaccardo Carpi
50' Doelpunt Carpi Doelpunt M. Mancosu met assist van K. Lasagna Carpi
58' Wissel Milan Wissel K. Boateng voor M. Niang Milan
66' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Boateng Milan
72' Wissel Milan Wissel A. Bertolacci voor J. Kucka Milan
77' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Montolivo Milan
78' Wissel Carpi Wissel Raphael Martinho voor L. Lollo Carpi