Nabeschouwing Modena - Catanzaro (3-1) || Coppa Italia 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Modena het zondag 31 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Catanzaro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Braglia in Modena.

Via de Modena - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Modena - Catanzaro (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Modena en Catanzaro is onder leiding van scheidsrechter Daniele Perenzoni geëindigd in een 3-1 overwinning voor Modena. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Modena kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Silvestri. Modena vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Diaw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Catanzaro de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Tentardini.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Modena vergroot nadat L. Magnino de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Modena.

LIVE Modena - Catanzaro 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Modena - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Modena Doelpunt T. Silvestri Modena 1-0
27' Gele kaart Modena Gele kaart voor M. Ciofani Modena
46' Doelpunt Modena Doelpunt D. Diaw Modena 2-0
46' Wissel Modena Wissel S. Oukhadda voor M. Ciofani Modena
46' Wissel Modena Wissel N. Mosti voor L. Tremolada Modena
47' Gele kaart Modena Gele kaart voor P. Azzi Modena
59' Doelpunt Catanzaro Doelpunt A. Tentardini Catanzaro 2-1
61' Wissel Catanzaro Wissel N. Welbeck voor A. Cinelli Catanzaro
61' Wissel Catanzaro Wissel P. Iemmello voor P. Cianci Catanzaro
61' Wissel Catanzaro Wissel F. Vazquez voor T. Biasci Catanzaro
61' Wissel Catanzaro Wissel E. Bearzotti voor A. Tentardini Catanzaro
65' Wissel Modena Wissel S. Panada voor M. Armellino Modena
65' Wissel Modena Wissel R. Giovannin voor D. Falcinelli Modena
74' Doelpunt Modena Doelpunt L. Magnino Modena 3-1
78' Wissel Catanzaro Wissel D. Sounas voor G. Rolando Catanzaro
80' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor R. Gatti Catanzaro
89' Wissel Modena Wissel T. Battistella voor F. Gerli Modena
Video hoogtepunten en samenvatting Modena - Catanzaro
Opstellingen Modena - Catanzaro
De opstellingen van Modena en Catanzaro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Modena gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Catanzaro zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.