Nabeschouwing Perugia - Bari 1908 (4-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 12 augustus 2012 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Perugia het zondag 12 augustus 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Curi in Perugia.

Via de Perugia - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Perugia - Bari 1908 (4-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Perugia en Bari 1908 is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Perugia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Perugia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 41e minuut dacht Bari 1908 op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Albadoro. Helaas voor Bari 1908 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Perugia dat via P. Clemente dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut kreeg L. Ceppitelli van Bari 1908 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bari 1908 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut werd F. Caputo van Bari 1908 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bari 1908 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 97 minuten spelen wist Perugia via D. Ciofani de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 108e minuut scoorde Fabinho namens Perugia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 112e minuut leek Fabinho te scoren voor Perugia, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Perugia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Perugia - Bari 1908
4
1
LIVE Perugia - Bari 1908 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Perugia - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Perugia Gele kaart voor J. Rantier Perugia
31' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor R. González Bari 1908
31' Wissel Perugia Wissel A. Russo voor Jefferson Perugia
41' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt D. Albadoro Bari 1908
42' Doelpunt Perugia Doelpunt P. Clemente Perugia
46' Wissel Bari 1908 Wissel D. Sciaudone voor R. González Bari 1908
52' Wissel Bari 1908 Wissel A. Iunco voor C. Galano Bari 1908
59' Wissel Perugia Wissel Fabinho voor J. Rantier Perugia
63' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor S. Sabelli Bari 1908
66' Gele kaart Perugia Gele kaart voor M. Politano Perugia
78' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor L. Ceppitelli Bari 1908
81' Tweede gele kaart Bari 1908 Tweede gele kaart voor L. Ceppitelli Bari 1908
81' Rode kaart Bari 1908 Rode kaart voor F. Caputo Bari 1908
83' Wissel Bari 1908 Wissel S. Ristovski voor D. Albadoro Bari 1908
90' Wissel Perugia Wissel D. Ciofani voor M. Anania Perugia
97' Doelpunt Perugia Doelpunt D. Ciofani Perugia
108' Doelpunt Perugia Doelpunt Fabinho Perugia
110' Gele kaart Perugia Gele kaart voor R. Tozzi Borsoi Perugia
112' Doelpunt Perugia Doelpunt Fabinho Perugia