Nabeschouwing Portosummaga - Nuova Cosenza (3-1) || Coppa Italia 2012/2013

Zaterdag 4 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Portosummaga het zaterdag 4 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nuova Cosenza.

Via de Portosummaga - Nuova Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portosummaga - Nuova Cosenza (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Portosummaga en Nuova Cosenza is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Portosummaga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Nuova Cosenza op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mosciaro. Helaas voor Nuova Cosenza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Portosummaga dat via M. Cunico dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Della Rocca dacht na 50 minuten te scoren voor Portosummaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Portosummaga via L. Della Rocca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portosummaga - Nuova Cosenza
3
1
LIVE Portosummaga - Nuova Cosenza 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portosummaga - Nuova Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Nuova Cosenza Penalty M. Mosciaro Nuova Cosenza
27' Penalty Portosummaga Penalty M. Cunico Portosummaga
50' Doelpunt Portosummaga Doelpunt L. Della Rocca Portosummaga
55' Wissel Nuova Cosenza Wissel S. Arcidiacono voor De Cicco Nuova Cosenza
63' Wissel Portosummaga Wissel G. Rolandone voor M. Coppola Portosummaga
70' Wissel Portosummaga Wissel E. Franzoso voor S. Pondaco Portosummaga
78' Wissel Portosummaga Wissel A. Martinelli voor O. Herzan Portosummaga
80' Doelpunt Portosummaga Doelpunt L. Della Rocca Portosummaga