Nabeschouwing Spezia - Brescia (1-0) || Coppa Italia 2015/2016

Zaterdag 8 augustus 2015 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Spezia het zaterdag 8 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Brescia (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Brescia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Piccolo. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Brescia
Goals
1
0
LIVE Spezia - Brescia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Spezia Doelpunt F. Piccolo Spezia
34' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Juande Spezia
61' Wissel Spezia Wissel Nenê voor K. Rossi Spezia
71' Gele kaart Brescia Gele kaart voor M. Somma Brescia
72' Wissel Brescia Wissel J. DallOglio voor A. Martinelli Brescia
81' Wissel Spezia Wissel G. Acampora voor A. Catellani Spezia
90' Wissel Spezia Wissel Z. Kvržić voor De las Cuevas Spezia
90' Wissel Brescia Wissel E. Defendi voor R. Coly Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Brescia
Opstellingen Spezia - Brescia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spezia - Brescia

Spezia en Brescia spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Spezia en Brescia elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 0
Winst Brescia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Spezia - Brescia Opstelling Spezia Opstelling Brescia Live Spezia - Brescia Live Spezia - Brescia kijken Spezia - Brescia kijken Live Spezia - Brescia stream Spezia - Brescia Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Brescia Uitslag Spezia - Brescia Statistieken Spezia - Brescia Coppa Italia 2015/2016 Spezia - Brescia wedden Spezia - Brescia gokken Spezia - Brescia Unibet