Nabeschouwing Spezia - Brescia (3-1) || Coppa Italia 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2022/2023 neemt Spezia het woensdag 19 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Brescia (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 3-1 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Strelec, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Spezia vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Verde op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat D. Strelec namens Spezia het doel wist te vinden in de 86e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 93 minuten deed S. Moreo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Brescia werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Brescia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Spezia.

LIVE Spezia - Brescia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Ellertsson Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding M. Ellertsson Spezia
20' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Strelec met assist van L. Sanca Spezia 1-0
43' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Ferrer Spezia
47' Gele kaart Brescia Gele kaart voor G. Olzer Brescia
55' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Verde met assist van J. Sala Spezia 2-0
58' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor A. Ekdal Spezia
59' Wissel Spezia Wissel K. Amian voor S. Ferrer Spezia
64' Wissel Brescia Wissel P. Nuamah voor R. Niemeijer Brescia
64' Wissel Brescia Wissel M. Bertagnoli voor E. Ndoj Brescia
65' Wissel Brescia Wissel S. Moreo voor F. Bianchi Brescia
72' Wissel Spezia Wissel A. Sher voor J. Sala Spezia
72' Wissel Spezia Wissel E. Holm voor L. Sanca Spezia
74' Wissel Brescia Wissel J. Labojko voor T. Van de Looi Brescia
79' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
80' Wissel Brescia Wissel F. Pace voor M. Huard Brescia
83' Wissel Spezia Wissel J. Beck voor M. E. Ellertsson Spezia
86' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Strelec Spezia 3-0
93' Doelpunt Brescia Doelpunt S. Moreo met assist van F. Pace Brescia 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Brescia
Opstellingen Spezia - Brescia
De opstellingen van Spezia en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Josep Clotet Ruiz
Voorbeschouwing Spezia - Brescia

Spezia en Brescia spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Brescia in de Coppa Italia vond plaats op 8 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spezia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.